Viatge de plaer

Per: Aina  -  On 15 jun, 2015 -  0 comentaris

Fa unes setmanes vaig estar de vacances. Sí, vacances! Per això em vaig sorpendre a jo mateixa pensant en feina i en aquest article. Però finalment m’he decidit a publicar-lo.

Les meves vacances passaven per la ciutat de Madrid i en un dels seus carrerons vaig fer un gran descobriment. És molt probable que molts dels que llegiu aquest article conegueu el lloc, la gent que hi fa feina i alguns dels seus tallers i cursos, però crec que mereixen aquesta menció.

Estic parlant de Los placeres de Lola una botiga-taller encantadora. Està a un carrer de la ciutat ple de racons interessants; galeries, vinoteques, art urbà, un parc infantil al que sembla un ex-descampat.. I molta vida al carrer! Me va sorprendre perquè tot i semblar un sex-shop “normal” d’aquells que trobaríem a ciutats considerades modernes, amb jugueteria eròtica, biblioteca, espai per a tallers, el cartell de la porta era més bé excloent. Només es permet l’entrada a dones, i a homes si van amb companyia femenina. I tot i així, vaig pensar que valia la pena d’entrar. Per què no podien posar les seves normes?  Al cap i a la fi, era ca seva, no? Quantes vegades ens trobam amb el contrari!

Dedins era un lloc com havia suposat, modern, elegant, innovador, kistch, tot a la vegada. I amb unes escales de caragol rústiques que baixaven a una zona dedicada a tallers, xerrades, col·loquis i tot allò que s’hi vulgui proposar.  Tenien múltiple varietat de jugueteria, cosmètica, llenceria i llibres. Molts aparadors ordenats per marca, temàtica i ús. Un lloc ple d’imaginació, eròtica i sobretot feminisme. Un lloc imprescindible per visitar.

Tot i les meves retincències inicials, vaig decidir-me també a comentar el meu interès amb les botigueres. I va ser un altre descobriment! Varen resultar molt agradables i properes. Em varen explicar el seu funcionament i també el d’una xarxa dedicada a la teràpia sexològica, que també podeu consultar. Ens posarem en contacte per possible col·laboracions i dic ara que tenc la intenció de tornar per participar d’alguns dels seus tallers.

 Ja sabeu, si anau per Madrid. Visita de plaer obligada.