CIBERCONSULTA

La teràpia en línia, ja sigui a través de correu electrònic o vídeo conferència, no és la mateixa experiència que la teràpia cara a cara, sinó més aviat una forma única i adaptada als temps moderns de noves tecnologies i presses diàries.

Crec que la teràpia en línia pot ser eficaç i útil per a la persona adequada en les circumstàncies adequades. Hi ha molts beneficis amb la teràpia en línia per a persones que necessiten parlar en confiança i per raons personals no poden traslladar-se a la consulta de forma presencial.

Amb assessoria en línia a través de Skype pots buscar respostes que et poden ajudar a entendre i deixar de banda els pensaments o sentiments confusos i pertorbadors, en un ambient segur i respectuós totalment confidencial i de suport.

COM FUNCIONA LA TERÀPIA ONLINE

 

Si estàs interessat en aquesta modalitat posat en contacte a través de l’email: consulta@ainalliteres.com o telèfon (647283635) i fes-me una exposició del teu cas.

Un cop l’hagi rebut, en menys de dos dies em posaré en contacte amb tu (correu electònic o telèfon) per definir el tipus de tractament adequat per tu, la metodologia de feina i l’estructura de la teràpia. Si hi estàs d’acord concertarem una cita, per trobar-nos a través de l’skype.

Les sessions terapèutiques es paguen amb antel· lació, i podràs triar entre reservar:

1 SESSIÓ
35 €
5 SESSIONS
160 €
10 SESSIONS
320 €

 

El pagament es fa a través de Paypal, un sistema ràpid i segur per ambdues parts.

El desenvolupament de la teràpia dependrà de cada cas, amb sessions setmanals o quinzenals i amb una durada de 50-60 minuts.

Aina Lliteres i Pons · consulta@ainalliteres.com · Plaça Espanya, 2 Entresol 1ª, Palma, 07002 · Disseny: Alexmany.com