Al·lotes adolescents: joc de relacions socials i sexuals.

Per: Aina  -  On 21 oct, 2015 -  0 comentaris

 

Què seguim fent malament?

 

Ahir publicava un article sobre les relacions socials, afectives i sexuals de les al·lotes adolescents. Les grans perjudicades de la manca d’educació afectivo-sexual en temps de noves teconologies i xarxes socials. I les que omplen algunes de les nostres consultes i en part, per sort, diposades a rebre ajuda.

Però què passa amb totes les que no? o les que, evidentment per la manca de consciència, no saben ni que podrien estar en perill? I les dones adultes que també s’hi troben?

Són moltes preguntes, amb múltiples respostes per part dels diferents àmbits d’estudi i de la societat. No voldria crear debat, bé o sí, si resulta constructiu. Però sí voldria, almanco donar llum al tema i que no sigui qüestió de premsa, de farmacèutiques, de polítics de torn, de centres de salut, de professorat.. sinó social, real, afectiu i emocional, que és el què realment és!

 

Vos deix de nou l’article pel qui hi estigui interessat. A l’espera de la seva continuació amb gènere masculí, perquè també és necessari.

http://www.sexperimentando.es/chica-adolescente-relaciones-sociales-y-sexuales-en-juego/